Flyg och sjötransporter över hela världen

Hela världen på en armlängds avstånd

TransFargo arbetar globalt med sjö- och flygspedition genom ett noga selekterat nätverk av lokala partners. "Logistik på dina villkor" är viktigt för oss. Det är inte dina sändningar som ska anpassa sig efter våra rutiner, utan tillsammans skapar vi en lösning anpassad efter dina önskemål och behov. För oss är varje kund unik och behandlas därefter. Det är inte storleken på dina sändningar utan dina behov och krav som skall avgöra servicegraden.

Global logistik innefattar många delar där skillnaden mellan rätt och fel lösning kan innebära stora kostnadsskillnader. I en värld där du möts av allt tuffare konkurrens och hårdare tull- och säkerhetskrav blir en effektiv logistikstyrning allt väsentligare. TransFargos internationella nätverk möter alla dina krav och behov. Möjligheterna är enorma och utöver själva transporten kan bl.a. kvalitets-/kvantitetskontroll, plock och pack, leveransbevakning ingå i din lösning. Tillsammans med din personliga kontakt hos TransFargo, och våra experter inom området, skapar vi de mest kostnadseffektiva globala logistiklösningarna för dig och dina kunder.

FLYGFRAKT
Vårt flygutbud innehåller allt från expresspaket till charter och kombinerade sjö-flygsändningar. TransFargo erbjuder reguljära flygtransporter och flygsamlastningar över hela världen. Flygplats - flygplats, dörr - flygplats eller dörr - dörr, det avgör du och dina kunder!

SJÖFRAKT
Genom de rederier vi samarbetar med kan vi erbjuda dig ett antal avgångar i veckan till/från de flesta hamnar i världen. Veckovis samlastning till/från världens alla hörn är en självklar del av vårt produktutbud. Har du flera leverantörer med mindre volymer och vill ha tätare leveranser, kan vi hjälpa dig med att bygga din egen samlastning, där vi samlar in godset från dina olika leverantörer och lastar i en container direkt till dig. Är ditt gods för stort för en container så har vi erfarenhet och kompetens avseende RO/RO-lösningar.

För ytterligare information kontakta gärna oss.


Information
PDF
Containermått.pdf

PDF
IATA-koder.pdf

PDF
Produktblad Sjö och Flyg.pdf

 

 

Våra nätverk

nordic_chain system-plus system-alliance

TransFargo AB

Box 50246
202 12 Malmö
+46(0)40 28 71 00

Tjänster
Landtransport
Express
Paket
Logistik

Om denna sida
Integritetspolicy


Member of Nordic Chain